Ticketverkoop uitgesteld tot 1 april

Eerder berichtten we dat we de kaartverkoop exclusief voor de muziekverenigingen op 16 maart zou starten en voor het andere publiek op 19 maart. Door de nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het corona virus hebben we besloten om de kaartverkoop uit te stellen tot 1 april. Voorlopig gaan we er van uit dat Eldorado gewoon doorgaat. De première op 9 mei is nog ver weg en de verwachting is dat de zon in de lente het virus de das omdoet.

Repetities en bezoek

De komende weken reizen Bart, Wiske en Roel door Brabant om alle repetities te bezoeken. Ze beantwoorden vragen en vertellen meer over de muziek, het verhaal van Eldorado, en de voorstellingsperiode vanaf de tutti op locatie. Een precieze datum en tijd van het bezoek krijgen jullie komende week via de mail.

Sommige muziekverenigingen laten ons weten dat ze de repetities even hebben uitgesteld. Individuele leden kunnen aan de slag. Op de de Eldorado-site staan de individuele partijen en de mp3. Mocht er een partij ontbreken voor een bepaald instrument laat het ons dan weten. Componist Bart maakt dat per omgaande dan in orde. Eventuele aanpassingen aan partituren worden in overleg met de dirigenten gemaakt op volgorde van locatie, dus eerst Rucphen, dan Hilvarenbeek enz.

Mocht jullie vereniging niet repeteren deze maand n.a.v. de nieuwe maatregelen, dan hebben we contact over een oplossing. Aarzel niet om ons bij vragen een mail te sturen: info@eldorado2020.nl.